Sezonun Makyaj Trendleri Neler?

Makyaj Trendleri

Her sezon farklı bir trendle yenilenen makyaj sektörü, bu kış doğallığı işaret ediyor. Ten dokusunda ve göz makyajında doğal tonlar tercih edilirken, çekici dudaklarla makyajımızı hareketlendirmek yeterli oluyor.

Bu Kış Dudaklar Ön Planda

Bu kış dudakları olabildiğince öne çıkarıyoruz. Nude tonlar tıpkı ojelerde olduğu gibi dudaklarda da miladını doldurmuş durumda. Bu sezonun favori renkleri ise bordo, can alıcı kırmızı ve metalik tonlar. İnce dudaklara sahipseniz dudak çerçevesini genişleterek dolgun dudaklara ulaşabilirsiniz. Sürekli dudak kalemi tazelemek istemiyorsanız kalıcı dudak kontürünüde düşünebilirsiniz.

Fondöten ve kapatıcıda aşırılıktan uzak duruyoruz. Yüzümüzde pürüzsüz bir katman oluşturmak yerine hafif bir fondötenle yalnızca renk dengelemeniz kamuflaj için yeterli oluyor. Şeftali ya da bronz allık ile teninizi canlandırabilirsiniz.

1960’ların Hollywood yıldızlarından feyzalıp “twiggy” kirpiklerle gözleri öne çıkarıyoruz. Far renklerinde ise bu sezon pastel ve toprak tonları tercih ediliyor.

Kalın kaş modası bu sezon da geçerliliğini koruyor. Kaşları, koyu ve sert tonlardan kaçınıp küllü tonlarla renklendirmek daha doğru. Kısacası, bu kış dudakları ön plana çıkarıp yüzün geri kalan bölgelerinde doğallığı yakalayarak sezonun makyaj trendini yakalayabilirsiniz.

Sizde sezonun makyaj trendlerini daha iyi öğrenmek için buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: