Sezonun Popüler Oje Renkleri Neler?

Oje Renkleri

Makyaj stillerinde olduğu gibi oje tercihlerinde de sık sık yeni akımlarla karşılaşıyoruz. Nail Art’ın hayatımıza dahil olmasının ardından tüm gözler tırnaklarımıza çevrilmiş durumda. Sezonluk renk trendlerinin dışında kalmamak adına yazımıza göz atmanızı tavsiye ederim.

Geçtiğimiz kışı nude’un ve asla modası geçmeyen siyahın hakimiyeti ile tamamlamanın ardından yazın gelmesiyle hayatımız gibi tırnaklarımız da renklenmişti. Maviler, morlar, sarılar aynı anda tırnaklarımızı süslerken Nail Art akımının da etkisiyle neredeyse tüm renkler aynı tırnakta toplandı. Havaların soğumasıyla modumuz biraz düşse de tırnaklarımızın ahengiyle yaşamımıza canlılık katmanın şifresini çözmüş durumdayız.

Bu Kış Çok Moda

Tek ve tekdüze renkler bu kış oldukça demode. Bunun yerine birkaç farklı hatta kontrast rengi tırnaklarda buluşturmak bu sezonun trendlerinden. Özellikle yaldızlı pastel tonlarla sağlanan göz alıcı efekt tüm dikkatleri üzerinize toplayabilir. Gold ve metalik gri ile oluşturacağınız kusursuz görüntüyü cila ile tamamlayarak ışıltının etkisini yoğunlaştırabilirsiniz.

Kusursuz görüntünüzü sezonun trend renkleriyle hareketlendirdiğiniz tırnaklarınızla tamamlayıp modanın nabzını tutabilirsiniz. Oje tercihlerinizde trendin dışında kalmamak adına Nail Art akımını ve blog’umuzu takip edebilir veya buradan protez tırnak kursumuzu inceleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: