Estetisyen Maaşları

Estetisyen Maaşları

Tüm sektörlerde olduğu gibi güzellik sektöründe de başarılı hizmet vermek için, kalifiye ve becerikli elemanlarla çalışma arzusu işverenlerin seçiciliğini etkiliyor.

İşyeri sahiplerinin uzmanlarda aradıkları ilk koşul M. E. B.’na bağlı eğitim kurumlarından; branşlarında uzmanlaşmış eğitmenlerden, doktorlardan, biyologlardan tüm teorik ve uygulama derslerinin eksiksiz alınmış olmasıdır. Ve sertifikayla da bu eğitimin belgelenmesidir.

Başarılı bir eğitim sonrasında estetisyenin hastaneler, klinikler, güzellik salonları, oteller spa merkezleri, kuaför salonları vb. gibi kuruluşlarda belli sürelerde staj yapmış olması da tercih edilir.

Daha fazlası: Estetisyen Olmanın Avantajları

Ve tabii ki işini severek yapan, iletişimi iyi, güler yüzlü, dış görünüşüne özen gösteren, kişisel temizliğine dikkat eden, kültürlü, sürekli kendini geliştiren, sektörle ilgili tüm yenilikleri yakından takip ederek faaliyetlere katılan kişilerde işverenlerin bir estetisyende aradığı başlıca koşullardır. Hasta, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, kişinin ihtiyacına yönelik doğru bakım ve tekniklerle hizmet veren, hastanın sağlığını ön planda tutan uzmanlar sektörde ayrıcalıklı olurlar.

Daha Fazlası: Estetisyenlik Zor Bir Meslek Midir?

Tüm bu özelliklere sahip olan estetisyen çalışma şartları, maaş ve diğer koşullar yönünden ayrıcalıklı olur. Her sektörde kazanılan maaş miktarları belli aralıklar arasında olduğu gibi güzellik sektöründe de durum aynıdır. 1500TL ile 4000 TL arası gibi tespit edilen maaşlar, çalışma saatleri, yapılan satışlar ve uzmanın niteliklerine göre değişebilir. Bahsettiğimiz tüm bu özelliklere sahip olan estetisyenler yüksek maaşlarla çalışarak sektördeki farklılığını ortaya koymaktadır.

Estetisyenlik Kursu ve eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.

Daha Fazlası: Estetisyenin Standart Eğitim Dışında Alması Gereken Geliştirici Eğitimler

Daha Fazlası: Estetisyenler Nerelerde Çalışabilir?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: