Estetisyenler Nerelerde Çalışabilir?

Estetisyen İş İlanları

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan kurumlardan eğitimini tamamlamış ve belgesini almış uzmanlaşmış yeteneği olan herkes estetisyen olabilir. Gelecek vaat eden iş garantisi olan bir meslektir.

  • Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan halk eğitim merkezlerinde, mesleki eğitim merkezlerinde, meslek liselerinde, usta ve usta eğiticilik belgeleri ile usta eğitici olarak öğretmenlik yapabilirler.
  • Hastane ve kliniklerde, güzellik salonlarında, bay bayan kuaför salonlarında, cilt bakım salonlarında, masaj salon ve merkezlerinde, otel ve termal otellerde, SPA merkezlerinde çalışma imkânları vardır.

Daha Fazlası: Estetisyen Maaşları

  • Manken ajanslarında, sinema ve televizyon stüdyolarında, kozmetik satış noktalarında, güzellik malzemesi satan ve pazarlayan işyerlerinde çalışma olanakları vardır.
  • Estetisyenler kendi işyerlerini açabilirler. Düşük yatırım maliyeti, sermayenin hızlı geri dönüşümü vardır, yüksek gelir ve düşük risk olan bir sektördür. Kısacası hizmet sektörü olduğundan daima kazancı diğer ticaret yöntemlerine göre daha karlıdır.

Estetisyenlik Kursu ve eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.

 

Daha Fazlası: Estetisyenin Standart Eğitim Dışında Alması Gereken Geliştirici Eğitimler

Daha Fazlası: Estetisyenlik Zor Bir Meslek Midir?

Daha Fazlası: Estetisyen Olmanın Avantajları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: