Nail Art’ta Son Trendler Neler?

Nail Art (Tırnak Süsleme)

Geliştirilen yöntemlerle Nail Art trendleri de hızla değişiyor. Uyarlanan  veya üretimi gerçekleştirilen her materyal, yeni trendlerin de kapısını aralıyor.

Nail Artta son trendlere göz atacak olursak, bu günlerde tırnaklarda gösteriş ve abartı çok revaçta. “Fazlaya mı kaçıyorum?” diye düşünmeden tırnaklarınızı dilediğiniz gibi renklendirip süsleyebilirsiniz.

İçi su dolgulu akrilik kaplamalı kalpler, balonlar, çizgi film kahramanları düşünce olarak şaşırtıcı gelse de tırnaklarda şık bir görüntü oluşturuyor. Tabii kullanım kolaylığı açısından pek umut verici olmadığını da belirtmek gerek.

Renkli akrilik tozları ile tırnakları renklendirebilir ve yumuşak renk geçişleri sağlayarak tırnaklarınızda fresh bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Nail Art uygulaması her boyda tırnağa uygulanabilecek olsa da modelin kendini gösterebilmesi için uzun tırnaklar daha elverişlidir. Gösterişli tırnakların trend olduğunu da düşünecek olursak uzun tırnaklar tercih edilmeli. Doğal yoldan uzatma şansınız yoksa Protez Tırnak uygulaması ile uzatılmış tırnaklara uygulanan süslemenin kusursuz bir görüntü yaratacağından emin olabilirsiniz.

Tüm bu küçük önerilerle Nail Art uygulamalarında güncel trendlerin en yakın takipçisi olabilir, kendi stilinizi yaratarak trendlere sizler de yön verebilirsiniz. Protez Tırnak ve Nail Art Uygulaması eğitimleri için buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: