Protez Tırnağa Duyulan İlgi

Günümüzde Protez Tırnağa duyulan ilgi gün geçtikçe artış göstermektedir. Bunun sebebi de ünlü isimlerin kendilerine yaptırmış oldukları tırnakların bizim üstümüzde büyük bir etki bırakmasıdır.

 

Neden bu kadar ilgi görüyor?

Artık sosyal medya çok gelişti ve yaptığınız her şey anında milyonlarca insanın önüne çıkabiliyor ve insanlarda merak uyandırıyor. Bunlardan bir tanesi de Protez Tırnak.  Bu alana ilgi duyanların aklına ilk gelen isimlerin başında Kylie Jenner ve tırnakları bulunmaktadır. Sosyal Medya da 152 milyon takipçisi bulunan Kylie Jenner’ın bu alanda tırnakları oldukça bilinmektedir. Haliyle tırnakları da oldukça bilindik bir hal almış oluyor.

Nasıl Bir Görünüm Sağlıyor?

Protez tırnak her şeyden önce insana estetik bir tırnak görünümü sağlamaktadır. Çünkü tırnak bölgesine yaptığımız manikürün dışında güzel bir görünüm için yaptırdığımız protez tırnaklarımız bizi herhangi bir ortama girdiğimizde güzel, bakımlı ve farklı bir görünüm sağlamaya yardımcı olur.

Yapım aşaması nelerdir?

Bu kadar rağbet gören bir teknikten sonra biraz da nasıl yapıldığına değinelim. Protez Tırnak gerçek tırnağın üzerine yapıştırıldıktan sonra kendi tırnağımız olacak seviyeye kadar törpüleme işlemi gerçekleşir. Aradaki tırnak farkı da eşit hale gelmiş olur. Törpüleme işlemi bittikten sonra akrilik sistemi kullanılır veya jel uygulaması da yapılabilir. Akrilik sistemi kullandıktan sonra pürüzler oluşur ve bu pürüzleri de gidermek adına tekrardan törpüleme işlemi yapılır. Bu sayede tırnaklarımız daha parlak bir görünüme sahip olur. En son olarak tırnaklarımızın daha güzel ve estetik durması açısından oje sürülerek işlem tamamlanmış olur.

Uygulama sonrası nelere dikkat edilmeli?

Protez Tırnak uygulaması yaptırdıktan sonra 2-3 hafta sonra tırnak bakımlarını yaptırmalıdır. Çünkü uzayan tırnakların ortaya çıkaracağı kötü görüntünün çıkmasını engellemek amaçlanır. Dikkat edilmesi gereken başka bir konu ise, bu bakımları yapacak kişinin de profesyonel olmasıdır.

Maya Akademi ile Protez Tırnak kursumuza katılın!

Protez Tırnak kursumuz hakkında daha fazla bilgi almak ve bize sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla ulaşabileceğinizi unutmayın.

Facebook:  https://www.facebook.com/mayaakademiestetisyenlik
Instagram: https://www.instagram.com/mayaakademi/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: