Sık Yapılan Makyaj Hataları

Günümüzde özellikle genç kızlar tarafından sık yapılan makyaj hataları, daha yaşlı görünmelerine yol açabiliyor. Bu hatalar sadece genç kızlarla sınırlı kalmayıp orta yaşlı kadınlarda da cildin güzelliğini bozacak derecede abartılı olabiliyor.

Yanlış Fondöten Seçimi

Yapılan en sık yanlışlardan biri araştırmadan ve cildinize uygunluğunu ölçmeden uygulanan fondötenler. Mat formüllü fondöten seçimi, kırışıklıklara davetiye çıkararak yapısının bozulmasına yol açıyor. Bunun yerine daha ince ve hafif yapılı fondöten kullanımı yeterli şekilde kullanılarak sağlıklı görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

Allık Kullanımı Yanlışları

Kadınların birçoğu allığı yanaklarına daha geniş şekilde kullanır. Ancak allık, elmacık kemiklerine doğru dağıtılması gereken bir üründür. Şeffaf ve açık tonlar seçilerek hafif dağıtma sonrası tüm yanak bölgesine uygulamak sık yapılan makyaj hataları arasındadır.

Göz Kalemi ve Maskara

Göz kalemi için renk seçiminde farklı yollara başvurmanız, makyajın daha canlı olmasını sağlayacaktır. Siyah yerine kahverengi tonları, siyaha oranla daha canlı görünüm elde etmenizi sağlar. Bununla birlikte kirpiklere uygulana aşırı maskara, ilk etapta güzel gözüküyor olsa da, kirpiklerin ağırlaşmasına ve gözlerin aşağı doğru düşmesine neden olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: