2020 Yılı Gelin Makyajı Trendleri

2020 Gelinlerini Hangi Trendler Bekliyor?

2020 yılı herkesten farklı olarak düğün planları yapan çiftler için çok daha heyecanlı geçeceği kesin. Aylar öncesinden plan programlarını yapan ve heyecanla özel günlerini bekleyen gelin adaylarımıza, yeni yılda gelin makyajlarında nelere dikkat etmeleri gerektiğini açıklayacağız.

2020 Gelinlerinin Dikkat Etmesi Gereken Noktalar

Öncelikle gelin makyajınıza karar verirken, göz rengi, ten rengi, cilt tipi, yüz şekli gibi genel hatlarınızı dikkate alarak seçim yapmış olmanız çok önemli. Akıma kapılmak yerine, size uygun trendi yakalamak daha güzel sonuçlar almanıza olanak sağlayacaktır. Bu faktörleri kendinizi uyarladığınızı düşünerek, gelelim yeni yılın trend uygulamalarına.

Bu Yılın Trend Uygulamaları Neler?

2020 yılında, gösteriş ve abartıdan uzak daha sade ve minimalist bir havanın genele hâkim olduğunu gözlemliyoruz. Ve bunun gelin makyajlarına da yansıdığından söz edebiliriz. Bu sadeliğe yakışan renklerin daha soft ve tatlı pembe tonları olduğu aşikâr. Bu tonlar, gözler ve elmacık kemikleri gibi dikkat çekici bölgelere serpiştirilerek, daha masum ve şeffaf bir görüntü sağlanabilir. Ayrıca düğün gününden 1 ay önce, gerekli olan cilt bakımlarının yaptırılmış olması çok önemli. Böylece uygulanmış olan makyaj yüzünüze çok daha güzel oturacaktır.

Sade ve duru makyajlara ek olarak spesifik hareketler eklemek isteyen gelinlerin ise yönelebileceği metalik eyeliner ve oje gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Özellikle esmer gelinler metalik eyelinera yönelmeye devam edeceklerini ve bunda haklı olduklarını düşünmekteyiz. Daha risksiz ve ufak yönelmeler olarak da, Fransız manikürü yerine simli veya şeritli ojeler 2020 yılında öne çıkabileceğiniz adımlar olacaktır.

Son Olarak;

Yazının başında da belirttiğimiz gibi, 2020’de abartıya kaçmayan daha sade ve minimal tonlarda makyaj trendinin, gelin makyajlarında da devam edeceği havası hâkim. Ancak son zamanlarda farklı bir retro akımını da gözden kaçırmamak gerekiyor. Nostaljik tonlamalar katmak isteyen gelinlerimiz, kırmızı rujlar veya farklı iddialı far renklerini de kullanabilirler. Tabi bu konsept için düğünün yapılacağı mekan ve gelinlik, saç gibi unsurlarında bunu desteklemesi gerektiğini göz önünde bulundurmanız gerekir.

Bu yazıyı okuduğunuza göre, yeni yıl sizler için özel bir yıl olacak demektir. Bu özel ve güzel yılınız ile ilgili en popüler ve doğru makyaj trendlerini sizinle paylaştık. Umarız bu özel gününüzde, en doğru makyaj tercihinizi belirlemeniz için yardımcı olabilmişizdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: