2020 MTV Video Müzik Ödüllerine Damga Vuran Makyajlar

Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olan MTV Video Müzik Ödülleri 30 Ağustos 2020’de yayınlandı. Ödül töreninin çekimleri pandemi nedeniyle New York’un çeşitli yerlerinde parça parça yapılsa da görkeminden eksik kalmadı.

Lady Gaga, Ariana Grande ve BTS sergiledikleri performanslarla ve aldıkları ödüllerle geceye damgasını vuranlar oldu. Peki, makyaj konusunda da bu kadar başarılı olabildiler mi? Gelin, bu gecenin makyajlarına birlikte göz atalım.

Öncelikle bu yılın sunucusu olan Keke Palmer’dan bahsedelim. Saç stili ve giyim tarzı 90’lı yılları hatırlatan Keke Palmer makyajda sadeliği tercih etmiş. Göz makyajında eyeliner kullanarak gözlerini ön plana çıkarmış ve dudaklarını nude tonlarında bir rujla renklendirerek makyajını tamamlamış.

MTV Video Müzik Ödüllerine katılan iddialı isimlerden biri de Bella Hadid. Kıyafet tercihinde her ne kadar cüretkâr olsa da makyaj konusunda minimalliği seçmiş, siyah ve kahverenginin tonlarında bir göz makyajıyla göz rengini adeta ortaya çıkarmış ve doğal tonlardaki rujuyla makyajını kusursuzlaştırmış.

Gelelim gecenin en çok ödül alan ismine, her zaman farklı tarzıyla adından söz ettiren Lady Gaga bu ödül töreninde de farkını ortaya koymuş ve taktığı birbirinden değişik maskelerle dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış. Tüm iddialı kıyafet ve maske detaylarına rağmen makyaj konusunda da seçimini sadelikten yana yapmamış, göz makyajında dumanlı bir görünüm kullanmış.

Elbisesiyle uyum sağlayan mercan tonlarındaki göz makyajı ve dudaklarıyla Sofia Carson tam bir şeker kıza dönüşmüş. Ten makyajında ise abartı kontür uygulamasından kaçınarak doğal bir görünüm elde etmiş.

Geçtiğimiz sene sergilediği performansla akıllarımıza kazınan Miley Cyrus bu sene de makyajıyla akıllarımıza kazınmak istemiş olacak ki kıpkırmızı bir rujla dudaklarını ön plana çıkarmış.

 

Karmaşık renklerde bir elbise ve abartılı takı tercih eden Joey King makyajında da renk kullanmaktan geri durmamış. Makyaj ve elbise seçimi konusunda yanlış seçimler yapmış olsa da yüzü öyle duru ve güzel ki tüm diğer uyumsuzlukların önüne geçerek beğenimizi kazanıyor.

 

Son olarak Bebe Rexha gözlerini çekik gösteren göz makyajı ve kıyafetine ve tarzıyla uyum sağlayan ultra uzun metalik tırnaklarıyla ön plana çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: