Kadınların Yeni Gözdesi: Kaş Laminasyonu

Kaşlar yıllar içinde kıl tekniğiyle ya da farklı tekniklerle tamamen doldurularak kalınlaştırıldı ve ön plana çıkarıldı. Kaşların doğal bir şekilde dolgun gösterilmesi için hemen hemen tüm teknikler denendikten sonra, diğer tekniklere nazaran nispeten daha doğal gözüken son trend belli oldu. Şimdilerde yukarı doğru taranan, tüy efektli kaşlar popüler. Kaşlar ince olsa bile taranıp sabitlendiğinde daha yoğun bir görünüm elde ediliyor. Peki, kaşları sabitlemek için farklı bir uygulama var mı?

 

Kaş Laminasyonu

Bu trendi uygulamak isteyen ancak her gün kaşlarını sabitlemek istemeyenler için daha fazla kalıcılık sağlayan, kirpik lifting ile aynı mantığa dayanan kaş laminasyonu uygulamasında kaşlar özel bir kimyasal ile güçlendirilir ve tek tek ayrılarak yukarı doğru taranır. Bu işlem sayesinde kaşlar yukarı doğru sabitlenerek aralardaki boşluklar gizlenir. Böylece daha yoğun ve kalın bir görünüm elde edilir. 6 hafta kalıcılık vaat eden bu işlem sayesinde her gün kaş sabitlemeyle uğraşarak zaman kaybetmezsiniz.
Yoğun ve dolgun kaşlara sahip olmak değişen trendle birlikte çoğu kadının hayali haline geldi. Peki, siz bu hayali mesleğiniz haline getirmeye ne dersiniz?

Kaş Laminasyonu Kursu

Maya Akademi’de alacağınız kaş laminasyonu kursuyla canlı modeller üzerinde uygulama yapma fırsatının yanı sıra kaş yapısı, kıl yapısı, oluşabilecek komplikasyonlar ve müdahale teknikleri hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Edindiğiniz tecrübeler ile birlikte alacağınız katılım belgesi size kuaförler ve güzellik merkezlerinde çalışma olanağı sunacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: