Bakımlı Görünmenin Püf Noktaları

Bakımlı görünmek kendi elimizde olan ve bizi doğal halimizle de güzel gösterecek kompozisyonlardan biridir.

Birçok kişi bunun zahmetli ve uğraş gerektiren bir iş olduğunu düşünür; oysa bakımlı görünmenin en etkili ve kolay yöntemi kişisel temizlikten geçer. Bu da aslında bir ekstra çaba gerektiren bir şey değil kişisel ihtiyaçtır. Peki, basit ama etkili olan çözümler nelerdir? Hangi işlemler bize daha bakımlı daha ışıl ışıl bir görüntü katar?

 

Pürüzsüz Cilt

Aslına bakarsanız cilt bakımı başlı başına ayrı bir konu olarak ele alınabilir, ancak en basit şekilde anlatacak olursak; peeling, nemlendirici ve serum pürüzsüz bir cilde sahip olabilmenin ilk adımı olabilir. Evet, bu üçlü cilt bakımı için pratik ve etkili yöntemlerdir. Tabii diğer faktörleri de unutmamak gerekli. Sürekli kalın yapılı kapatıcılar kullanıp makyajınızı silmeden, düzensiz uyuyup sağlıksız besleniyorsanız eğer hiçbir bakım ürünü cildinizi kurtaramaz.

El ve Ayak Bakımı

Eller sürekli göz önünde olan ve bakımlı bir görüntü için en önemli ayrıntılardan biridir. Yine nemlendirici kullanarak ellerde de daha yumuşak ve temiz bir görüntü elde edilebilir. Aynı şekilde tırnaklarınızın da güçlü olması için neme ihtiyacı vardır. Kişisel tercih olarak protez tırnaklar da çok daha şık ve estetik bir görüntüye kavuşmanıza yardımcı olabilir.

Ayaklara gelecek olursak, birçoğumuzun unuttuğu ancak havalar ısındıkça bakımının ne derece önemli olduğunun ortaya çıktığı bölgemizdir. Düzenli pedikür ve ponza taşıyla evde yapacağınız masaj ile nasırsız ve temiz ayak görüntüsüne sahip olabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj

Hepimiz kendimize özen gösterdiğimiz zamanlarda bakımlı görünebiliriz ancak günlük yaşamın içinde buna vakit ayıramadığımız için bakımlı görünüm istikrarını koruyamamaktayız. İşte burada kalıcı makyaj gibi konforunuzu çok arttıracak ve sizi her daim bakımlı gösterebilecek bir uygulama var. Özellikle zamanınız kısıtlıyken kalıcı makyaj sizin kurtarıcınız olacaktır.

Sağlıklı Beslenme ve Spor

Evet yine geldik herkesin yapmakta zorlandığı ve kaçış yolları aradığı kısma. Bakımlı görünmek detaylardan oluşur dedik ancak temel görüntüyü iyi tutmadığımız sürece yapacağımız hiçbir detay değişiklikler sonuç vermeyecektir. Çünkü düzensiz ve sağlıksız bir hayatın sizden götürdüklerini hiçbir kozmetik ürün ve işlem size geri kazandıramayacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: