Makyajınız Gün Boyu Yüzünüzde Kalsın

Makyaj yaptıktan sonra sürekli bozuldu mu kaygısı yaşamamak için bazı tüyolar almanızda fayda var. Sabah sürdüğünüz far akşama doğru siliniyorsa bir yerlerde yanlışlık var demektir.

Makyajdan Önce Bakım

Makyaj yapmadan önce bakım anlamında cildinizin tazeliği için nemlendirici kullanmayı unutmayın. Kadınlar genellikle cildin tahriş olması durumunda ve kış aylarında kullansalar da sürekli kullanım size ekstra katkı sağlayacaktır. Makyaj yapmadan 5 dakika önce sürmeniz ve birkaç dakika kurumaya bırakmanız, gün boyu rahat etmenizi sağlayabilir.

Kullanılan Malzemeleri Özenle Seçin

Gün içinde akma problemi olmayan ve su geçirmeyen rimel ve göz kalemi tercih etmelisiniz. Uygun bir far ile tamamlayacağınız göz makyajı, akma riski bulundurmaz.

Fondötenden Önce Primer

Makyajın gün boyu yüzünüzde kalması için primer kullanmanız, süreceğiniz malzemelerin tutuculuğunu artıracak ve daha etkili, gün boyu kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Cildinize Uygun Mendiller Kullanın

Cildinizin fazla yağlı olması makyajın kalıcılığını olumsuz yönde etkileyebilir. Makyaj sonrası 3-4 saat içerisinde yağlanma durumu nedeniyle makyajınız akıyorsa yağ emici mendilleri silerek değil, dokunarak kullanmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

TOP
FİYAT AL!
Fiyat Al x

İrtibata geçmek istediğiniz şube: